ONLINE PILATES LESSEN BIJ PILATES NOORD

Pilates lessen volgen vanuit je eigen huis met een docent die live vanuit de studio in Amsterdam les geeft via ZoomPilates Noord biedt iedere dag persoonlijke en interactieve livestream online pilates lessen aan.

Je hebt tijdens de online pilates les live contact met het vertrouwde team van Pilates Noord. Tijdens de les kun je elkaar zien en spreken en de docent kan persoonlijke aanwijzingen geven. Alle lessen op het rooster worden ook als Livestream les aangeboden.

Je hebt geen speciale materialen nodig, een mat is fijn, maar een strandlaken kan ook. We gebruiken in de les vaak een “soft pilates bal”, dit is een zachte bal met een ø van ongeveer 20 cm.  Je kunt deze thuis vervangen door een kussen of opgerolde badhanddoek maar je kunt natuurlijk overwegen om deze voor thuis aan te schaffen.

Soms gebruiken we tijdens de online pilates lessen andere attributen maar deze heb je allemaal in huis ( bv. flesjes water ipv. gewichtjes of een stapeltje boeken in plaats van een yogablok ).

Heb je vragen over de online pilates, mail gerust, we helpen je graag verder. info@pilatesnoord.nl.

HOE HET WERKT?

Het is heel eenvoudig. Je boekt vooraf een online pilates les via het lesrooster. Er zijn losse online pilates lessen, 5- en 10-online-lessen-kaarten verkrijgbaar. Je ontvangt vervolgens de link naar de les in de reserveringsbevestiging, bewaar deze reserveringsbevestiging dus goed.

Mocht je een blessure hebben, zwanger zijn, nog niet zo lang geleden bevallen zijn, herstellen van ziekte of iets anders willen delen met de docent, mail dan voor je les naar info@pilatesnoord.nl.

GEBRUIKSAANWIJZING ZOOM

  • Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer (via de zoom app) die je,
  • Creëer een gratis zoom.us account. Zorg dat je 10-15 minuten voor de les inlogt als je hulp nodig hebt met je setup of als het je eerste online les is.
  • Controleer de batterij van je apparaat en je internetverbinding.
  • Plaats je laptop, tablet of telefoon zo dat jij het scherm goed kan zien en wij jou kunnen zien.
  • Open de Zoom-link om in de les te komen. Ben je in de les kun je kiezen voor Gallery View om iedereen te zien of Speaker View om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein.
  • Vanuit Gallery View dubbelklik je op het beeldje van de docent om deze vast te zetten, te “pinnen”. Hiermee zorg je dat de docent groot in beeld blijft, ook als iemand anders gaat praten.
  • Het is fijn als je camera aan is zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen. Druk hiervoor op het Camera icoontje: Stop/start video: Klik hierop om het beeld uit/aan te zetten
  • Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet door op het microfoon icoontje te klikken: mute/unmute. Klik hierop om het geluid uit/aan te zetten.
  • Klik op Leave Meeting als je de meeting wilt verlaten.
  • Zolang de meeting nog actief is kun je deel blijven nemen met de link die je hebt ontvangen.

Fijne Livestream les!