ONLINE ZWANGERSCHAPSILATES BIJ PILATES NOORD

Start nu met zwangerschapspilates vanuit je eigen huis. Pilates Noord biedt persoonlijke en interactieve livestream online zwangerschapslessen aan via Zoom. Je hebt tijdens de les live contact met de docent. Je kunt elkaar zien en spreken en de docent kan je persoonlijke aanwijzingen geven. De lessen zijn in het Nederlands en Engels.

Tijdens je zwangerschap is Pilates de perfecte training om sterk, fit en soepel te blijven. Door het toenemende gewicht en grootte van je kindje en je buik zullen je onderrug en het bekken het steeds zwaarder krijgen. Een goede stabilisatie is de basis voor een goede houding. Hiermee kunnen later veel zwangerschapsklachten voorkomen en verlicht worden. Tijdens de zwangerschap verdienen ook de beenspieren extra aandacht, zodat niet je rug, maar je benen al die extra kilo’s kunnen opvangen. In de zwangerschapspilates is hier veel aandacht voor.

In de zwangerschapslessen is er genoeg ruimte om aandacht te besteden aan jouw specifieke behoeften en (voorkoming van) klachten die zich tijdens je zwangerschap kunnen voordoen. Dit is in principe tot aan het einde van je zwangerschap mogelijk.

We gebruiken tijdens de les regelmatig een fitness-bal. Dit is een grote bal om op te zitten. Dit is niet noodzakelijk maar wel fijn. Ook een(yoga)mat om op te zitten en liggen is fijn, maar als je die niet hebt werkt een strandlaken of deken ook.

Soms gebruiken we tijdens de online pilates lessen andere attributen maar deze heb je allemaal in huis ( bv. handdoek, theedoek, gewichtjes in de vorm van flesjes of een stapeltje boeken in plaats van een yogablok ).

Heb je vragen over de livestream zwangerschapspilates, mail gerust, we helpen je graag verder.

HOE HET WERKT?

Het is heel eenvoudig. Je boekt vooraf een online pilates les via het lesrooster. Er zijn losse online pilates lessen, 5- en 10-online-lessen-kaarten verkrijgbaar. Je ontvangt vervolgens de link naar de les in de reserveringsbevestiging, bewaar deze reserveringsbevestiging dus goed.

Mocht je een blessure hebben, zwanger zijn, nog niet zo lang geleden bevallen zijn, herstellen van ziekte of iets anders willen delen met de docent, mail dan voor je les naar info@pilatesnoord.nl.

GEBRUIKSAANWIJZING ZOOM

  • Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer (via de zoom app) die je,
  • Creëer een gratis zoom.us account. Zorg dat je 10-15 minuten voor de les inlogt als je hulp nodig hebt met je setup of als het je eerste online les is.
  • Controleer de batterij van je apparaat en je internetverbinding.
  • Plaats je laptop, tablet of telefoon zo dat jij het scherm goed kan zien en wij jou kunnen zien.
  • Open de Zoom-link om in de les te komen. Ben je in de les kun je kiezen voor Gallery View om iedereen te zien of Speaker View om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein.
  • Vanuit Gallery View dubbelklik je op het beeldje van de docent om deze vast te zetten, te “pinnen”. Hiermee zorg je dat de docent groot in beeld blijft, ook als iemand anders gaat praten.
  • Het is fijn als je camera aan is zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen. Druk hiervoor op het Camera icoontje: Stop/start video: Klik hierop om het beeld uit/aan te zetten
  • Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet door op het microfoon icoontje te klikken: mute/unmute. Klik hierop om het geluid uit/aan te zetten.
  • Klik op Leave Meeting als je de meeting wilt verlaten.
  • Zolang de meeting nog actief is kun je deel blijven nemen met de link die je hebt ontvangen.

Fijne Livestream les!