Pilates vanuit huis. Online Pilates bij Pilates Noord

Pilates Noord komt live bij je thuis. Pilates Noord biedt iedere dag persoonlijke en interactieve livestream online pilates lessen aan via Zoom. Handig als je niet in de buurt van de studio bent, er net een regenbui uit de lucht komt vallen, je net te weinig tijd of geen oppas hebt.

Je hebt tijdens de online pilates les live contact met je vertrouwde docent. Tijdens de les kun je elkaar zien en spreken en de docent geeft persoonlijke aanwijzingen. Tijdens de online les zijn er ook deelnemers aan de les aanwezig in de studio.

Er zijn online pilates lessen op verschillende niveaus. Er is ook een Online Zwangerschapspilates en een les geschikt voor na de bevalling de Care For Your Core Les.

Je hebt geen speciale materialen nodig, een mat is fijn, maar als je die niet hebt werkt een strandlaken of deken ook. Soms gebruiken we tijdens de online pilates lessen attributen maar deze heb je allemaal in huis ( bv. handdoek, theedoek, gewichtjes in de vorm van flesjes of een stapeltje boeken in plaats van een yogablok )

Hoe het werkt? Het is heel eenvoudig:

AANMELDEN

Je boekt, zoals je gewend bent, vooraf een online pilates  les via het lesrooster. Er zijn losse online pilates lessen, 5- en 10-online-lessen-kaarten verkrijgbaar. Je ontvangt vervolgens de link naar de les in de reserveringsbevestiging, bewaar deze reserveringsbevestiging dus goed.

Mocht je een blessure hebben, zwanger zijn, nog niet zo lang geleden bevallen zijn, herstellen van ziekte of iets anders willen delen met de docent, mail dan voor je les naar info@pilatesnoord.nl.

GEBRUIKSAANWIJZING ZOOM

  • Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer (via de zoom app) die je,
  • Creëer een gratis zoom.us account. Zorg dat je 15-30 minuten voor de les inlogt als je hulp nodig hebt met je setup of als het je eerste online les is.
  • Controleer de batterij van je apparaat en je internetverbinding.
  • Plaats je laptop, tablet of telefoon zo dat jij het scherm goed kan zien en wij jou kunnen zien.
  • Open de Zoom-link om in de les te komen. Ben je in de les kun je kiezen voor Gallery View om iedereen te zien of Speaker View om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein.
  • Vanuit Gallery View dubbelklik je op het beeldje van de docent om deze vast te zetten, te “pinnen”. Hiermee zorg je dat de docent groot in beeld blijft, ook als iemand anders gaat praten.
  • Het is fijn als je camera aan is zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen. Druk hiervoor op het Camera icoontje: Stop/start video: Klik hierop om het beeld uit/aan te zetten
  • Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet door op het microfoon icoontje te klikken: mute/unmute. Klik hierop om het geluid uit/aan te zetten.
  • Klik op Leave Meeting als je de meeting wilt verlaten.
  • Zolang de meeting nog actief is kun je deel blijven nemen met de link die je hebt ontvangen.

Fijne online pilates les!

Stuur een mail als je vragen heb over de Online Pilates. We helpen je graag verder.

RESERVEER NU JE LES