PRIVÉLES EN DUETLES OP DE REFORMER

Reformers zijn speciale Pilatesapparaten bedacht door Joseph Pilates begin vorige eeuw. Reformers zijn voorzien van spiraalveren. Deze veren geven je weerstand waardoor je enerzijds veel uitdaging krijgt en anderzijds krijg je steun en feedback waardoor je goed voelt wat het doel van een bepaalde beweging is. Je balans, coördinatie, kracht en lenigheid worden flink uitgedaagd tijdens deze les! Al na een paar keer zul je merken dat je kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie toegenomen is. De privéles is speciaal op maat gemaakt voor jou. Vooraf bespreken we wat jouw persoonlijk doelen zijn. Ook als je herstellende bent van een blessure of operatie of nog niet lang geleden bent bevallen zijn de lessen op de reformer zeer geschikt. Bewegen is essentieel als je herstellende bent en je je weer fit wilt voelen. Door te bewegen wordt je fysiek en mentaal sterker.
Wil je meer weten over privélessen of duetlessen op de reformer? Klik dan hier om een mail te sturen naar Pilates Noord.

Wil je een Privéles of een Duetles boeken? In je MindBody account kun je bij de tab “Appointments” een aanvraag doen voor een privéles op een bepaalde dag in een bepaald tijdblok. Je ontvangt een bevestiging of de dag en tijd beschikbaar is. Uiteraard kan je ook een mail sturen naar info@pilatesnoord.nl om een Privéles in te boeken.