pilates-noord-bal-jiska-eefje-klein

OVER PILATES NOORD

Pilates Noord is een Pilatesstudio in Amsterdam-Noord. Je kunt er terecht voor kwalitatieve Pilateslessen in kleine groepen, online pilates lessen via Zoom en pilates op de pilatesapparatuur zoals de reformer en de chair.

Pilates Noord biedt iedere dag zowel groepslessen in de studio als persoonlijke en interactieve livestream pilateslessen aan via Zoom. Je hebt tijdens de les live contact met je vertrouwde docent. Tijdens de les kun je elkaar zien en spreken en de docent kan persoonlijke aanwijzingen geven. Er zijn pilateslessen op verschillende niveaus en er is een zwangerschapspilatesles. Je hebt geen speciale materialen nodig. Meer hierover lees je hier

De studio aan de Waddenweg 4a is licht en gezellig. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wil je  weten of Pilates Noord voor jou de geschikte plek is om op een verantwoorde manier te bewegen, sterker te worden en je bewegingspatronen beter te leren kennen, kom dan eens kijken of mail voor meer informatie.

Pilates Noord is een initiatief van Eefje de Bruijn. Eefje is een pilatesdocent met een design-achtergrond. Als ontwerper met lange dagen achter de computer gaf pilates, maar ook yoga en dans, haar altijd al kracht en energie. De revaliderende kracht van Pilates ontdekte ze pas echt goed tijdens het herstel van bekkeninstabiliteit na haar eerste bevalling.

Vanuit haar eigen revalidatietraject groeide haar interesse om zich verder te verdiepen in de bewegingsleer Pilates en wilde ze deze kennis en ervaring delen. Eefje heeft de Polestar® Pilates Mat en Comprehensive opleiding afgerond en is  gespecialiseerd in pre- en postnatale pilates en bekkenproblematiek.

Als docent geeft Eefje je mee hoe je gezonde bewegingspatronen kunt ontwikkelen en verbeteren en bouw je kracht en stabiliteit op. Je leert je lichaam beter kennen en komt vol energie uit een les. Voor Eefje is Pilates de unieke combinatie van bewust bewegen, je lichaam beter leren kennen, tot rust komen en opladen. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, pilates draagt bij om tot op hoge leeftijd soepel en sterk te blijven.