OVER PILATES NOORD

eefje vk
groepslespilatesnoord
gevel-pilates-noord-smal

Pilates Noord is een Pilatesstudio in Amsterdam Noord. Je kunt er terecht voor kwalitatieve Pilateslessen in kleine groepen en pilates op de pilatesapparatuur zoals de reformer en de chair.

Op dit moment, voorjaar 2020, biedt Pilates Noord iedere dag persoonlijke en interactieve livestream pilateslessen aan via Zoom. Je hebt tijdens de les live contact met je vertrouwde docent. Tijdens de les kun je elkaar zien en spreken en de docent kan persoonlijke aanwijzingen geven. Er zijn pilateslessen op verschillende niveaus en er is een zwangerschapspilatesles. Je hebt geen speciale materialen nodig. Meer hierover lees je hier

De studio aan de Waddenweg 4a is licht, open en gezellig. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wil je meer weten of Pilates Noord voor jou de geschikte plek is om op een verantwoorde manier te bewegen, sterker te worden en je bewegingspatronen beter te leren kennen, kom dan eens kijken of mail voor meer informatie.

Pilates Noord is een initiatief van Eefje de Bruijn. Eefje is een pilatesdocent met een design-achtergrond. Als ontwerper met lange dagen achter de computer gaf Pilates haar jarenlang positieve energie. De revaliderende kracht van Pilates ontdekte ze pas echt goed tijdens het herstel van bekkeninstabiliteit na haar eerste bevalling.

Vanuit haar eigen revalidatietraject groeide haar interesse om zich verder te verdiepen in de bewegingsleer Pilates en wilde ze deze kennis en ervaring delen. Eefje heeft de Polestar® Pilates Mat en Comprehensive opleiding afgerond en is  gespecialiseerd in pre- en postnatale pilates en bekkenproblematiek.

Als docent geeft Eefje je mee hoe je gezonde bewegingspatronen kunt ontwikkelen en verbeteren en bouw je kracht en stabiliteit op. Je leert je lichaam beter kennen en komt vol energie uit een les. Voor Eefje is Pilates de unieke combinatie van bewust bewegen, je lichaam beter leren kennen, tot rust komen en opladen. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, pilates draagt bij om tot op hoge leeftijd soepel en sterk te blijven.

Download de MindBody app om makkelijk online je lessen bij Pilates Noord te reserveren.