REFORMER PILATES. PRIVÉLES OF SAMEN.

UPDATE: Tot nader order mogen wij helaas geen privélessen in de studio geven. Een afspraak maken voor na de lockdown of online training kan natuurlijk wel.

Een reformer is een uniek pilates-apparaat bedacht door Joseph Pilates begin vorige eeuw. Een pilates-reformer is voorzien van spiraalveren. Deze veren geven weerstand waardoor je enerzijds veel uitdaging en anderzijds steun en feedback krijgt waardoor je goed voelt wat het doel van een bepaalde beweging is. Je balans, coördinatie, kracht en lenigheid worden flink uitgedaagd tijdens deze les.

Een pilates workout op de reformer is een zeer dynamische training. Al na een paar keer zul je merken dat je kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie toegenomen is. De personal trainings op de reformer zijn speciaal op maat gemaakt voor jou. Vooraf bespreken we wat jouw persoonlijke doelen zijn.

Pilates Noord heeft twee reformers, dus het is ook mogelijk om met zijn tweeën een les te boeken; dus samen met een vrien(in) werken aan een fit en sterk lichaam.

Of je nu alleen of samen komt. Je leert de reformer onder begeleiding snel goed kennen. Ook als je herstellende bent van een blessure of operatie of nog niet lang geleden bent bevallen zijn de lessen op de reformer zeer geschikt. Bewegen is essentieel als je herstellende bent en je je weer fit wilt voelen. Door beweging wordt je fysiek en mentaal sterker. Op de reformer train je beheerst en daardoor veilig.

Wil je meer weten over de pilates lessen op de reformer? We vertellen je er graag meer  over.