ZWANGERSCHAPSPILATES

Op dit moment zijn alle zwangerschapslessen te volgen via livestream. Lees op deze pagina meer over Online Zwangerschapspilates 

Tijdens je zwangerschap is Pilates de perfecte training om sterk, fit en soepel te blijven. Tot ongeveer 16 weken is het mogelijk de reguliere groepslessen te volgen. Naarmate je kindje, en dus ook je buik groeit, zullen er steeds meer oefeningen in de groepslessen zijn, die minder of niet meer fijn voelen en die ook niet meer zinvol voor je zijn. Op dat moment kun je overstappen naar een speciale zwangerschapstraining, de zwangerschapspilates.

Door het toenemende gewicht en grootte van je kindje en buik zullen je onderrug en het bekken het steeds zwaarder krijgen. Een goede stabilisatie is de basis voor een goede houding. Hiermee kunnen later veel zwangerschapsklachten voorkomen en verlicht worden. Tijdens de zwangerschap verdienen ook de beenspieren extra aandacht, zodat niet je rug, maar je benen al die extra kilo’s kunnen opvangen. In de zwangerschapspilates is hier veel aandacht voor. Bij Pilates Noord kun je Zwangerschapspilates Groepslessen of Zwangerschapspilates Privélessen volgen.

In de zwangerschapslessen is er genoeg ruimte om aandacht te besteden aan jouw specifieke behoeften en (voorkoming van) klachten die zich tijdens je zwangerschap kunnen voordoen. Dit is in principe tot aan het einde van je zwangerschap mogelijk. De Zwangerschapspilates staat op het rooster bij Pilates Noord, je kunt deze lessen online boeken.

Heb je vragen over de Zwangerschapspilates Groepsles of Zwangerschapspilates Privéles, stuur ons een mail. We helpen je graag verder.