PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Online een les boeken en betalen: Je kunt online een les reserveren en betalen met iDeal. Ga naar de pagina “Rooster“, kies een les en klik op “Book Now”. Reserveer je voor de eerste keer dan worden een aantal gegevens gevraagd zodat je naam in het systeem komt. Je kan hier met iDeal betalen. Je kunt deze geboekte les terugvinden in je account en je ontvangt ook een bevestiging per mail. online. Je kan in de studio ook een kaart of een abonnement kopen en met PIN betalen. Klik hier voor de “Tarieven“.

Je account beheren: Je kunt je account beheren als je inlogt bij Pilates Noord op https://clients.mindbodyonline.com/ Je kunt er er oa. zien hoeveel lessen je nog op je kaart hebt en je kunt ook lessen cancelen.

Een privéles inboeken: Wil je een Privéles boeken? In je MindBody account kun je bij de tab “Appointments” een aanvraag doen voor een privéles of duetles op een bepaalde dag in een bepaald tijdblok. Je ontvangt een bevestiging of de dag en tijd beschikbaar is. Uiteraard kan je ook een mail sturen naar info@pilatesnoord.nl om een Privéles of Duetles  in te boeken.

OneFit: De lessen zijn ook beschikbaar voor members van OneFit.

Bereikbaarheid: Pilates Noord is makelijk te bereiken met fiets en OV. De studio is op loopafstand van Metrohalte Noorderpark. Kom je met de auto?  Parkeren voor de deur is ( nog ) gratis.

Een MindBody account: Met een MindBody account op je computer of de MindBody app in je telefoon kan je je eigen lesschema beheren. Je kunt een MindBody account aanmaken door op onderstaande button te klikken: